«УЧАСТЬ УЧИТЕЛЯ-ФІЛОЛОГА У МІЖНАРОДНИХ ПРОЕКТАХ»: ОГЛЯД ПОСІБНИКА ДО СПЕЦКУРСУ - Любашенко, Олеся; Кавицька, Тамара (ARS LINGUODIDACTICAE, 2019)
О. Любашенко, Т. Кавицька, О. Сухенко. Учитель-філолог у міжнародних проектах : проектна діяльність, мовний тренінг, дидактична майстерність : навч. посіб. – Київ : ВПЦ «Київський університет», 2018. – 191 с.