З ДОСВІДУ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ ЛЕКСИКИ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ: РОЗРОБКА НАВЧАЛЬНОГО ЗАНЯТТЯ НА ТЕМУ «POWER AND MONEY» ДЛЯ СТУДЕНТІВ І КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «СХІДНА ФІЛОЛОГІЯ» - Драгінда, Ольга (ARS LINGUODIDACTICAE, 2021)
Ця публікація представляє розгорнутий план конспект заняття для студентів першого року навчання, які спеціалізуються на вивченні східних мов. Метою заняття є ефективне опанування студента ми лексичного матеріалу до теми “Влада та гроші”, поряд з розвитком навичок мовленнєвої діяльності та логічного мислення. Сплановане заняття повністю відповідає сучасним вимогам до студентоорієнтованого навчання у закладах вищої освіти. Key words: навчання іноземних мов, план заняття, навчання лексики.