ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ПРИ УПРАВЛІННІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСАМИ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ

Автор(и)

  • Ф. Б. Рогальський Одесская национальная академия пищевых технологий, Ukraine
  • С. В. Вишемирська

DOI:

https://doi.org/10.15673/2312-3125.2/2010.33376

Ключові слова:

моделювання, прийняття рішень, харчове підприємство, нечіткі множини, ризик, байєсовські мережі

Анотація

Описано засоби інформаційної підтримки процесів аналізу та вибору технологічних і організаційних рішень для управління процесами на підприємстві дитячого харчування,

Посилання

Стегаличев Ю.Г., Балюбаш В.А., Замарашкина В.Н. Технологические процессы пищевых производств. Структурно-параметрический анализ объектов управления. - Ростов-на-Дону: Феникс, 2006. - 254 с.

Вытовтов А. А, Теоретические и практические основы органолептического анализа продуктов питания.- СПб.: Гиорд, 2 0 0 9 .-2 3 2 с.

Вишемирська С. В., Рогальський Ф. Б. Інформаційна технологія оцінки ризику інвестиційного проекту// Вісник ХНТУ. - 2007. - №3(29). - С. 105-110.

Вишемирська С. В. Інформаційне забезпечення прийняття рішень на підприємстві дитячого харчування// Математичне та програмне забезпечення інтелектуальних систем. - Дніпропетровськ, 2008. - С. 73-74,

Виленский II. Л., Лившиц В. Н., Смоляк С. А. Оценка эффективности инвестиционных проектов. - М.:Дело, 2004. - 888 с.

Недосекин А. О. Простейшая оценка риска инвестиционного проекта // Современные аспекты экономики. - 2002. - №11 - С. 47-52.

Buckley J. The Fuzzy Mathematics of Finance // Fuzzy Sets & Systems, 1987, N 21. - p. 257-273.

Тулупьев А. Л., Николенко С. П., Сироткин А. В. Байесовские сети: логико-вероятностный подход. -СПб.: Наука, 2 0 0 6 ,- 607 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-12-11

Номер

Розділ

ТЕХНІЧНІ ЗАСОБИ І ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У СИСТЕМАХ УПРАВЛІННЯ