Economic efficiency estimation from introduction of technology of biscuits with xampan usage

Наталія Іванівна Черевична, Ольга Володимирівна Самохвалова, Наталія Миколаївна Смольнякова

Abstract


The question of estimation of efficiency of development and introduction of new technology of sponge semi-finished products is considered on condition of the use stabilizator of microbal origin

Keywords


Еconomic efficiency, polysaccharide of xampan

References


Черевична, Н. І. Нова технологія бісквітних напівфабрикатів з біополімером ксампаном [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г.Олійник // Вісник Харк. нац. техн. ун-ту сільськ. госп. ім. П. Василенка : зб. наук. праць – Х., 2007. – Вип. 58 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – С. 329–334.

Артемьев, И. Рынки технологий в мировом хозяйстве [Текст] / И. Артемьев – М.: Наука – 2006. – 196 с.

Типовое положение по планированию, учету и калькулированию себестоимости продукции (работ, услуг) в промышленности [Текст] // Налоги и бухгалтерский учет: Себестоимость в строительстве, торговле и промышленности: Приложение к еженедельнику – 1996. – №2. – 249 с.


GOST Style Citations








Copyright (c) 2014 Наталія Іванівна Черевична, Ольга Володимирівна Самохвалова, Наталія Миколаївна Смольнякова

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

ISSN (print) 1729-3774, ISSN (on-line) 1729-4061