Economic efficiency estimation from introduction of technology of biscuits with xampan usage

Authors

  • Наталія Іванівна Черевична Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051, Ukraine
  • Ольга Володимирівна Самохвалова Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051, Ukraine
  • Наталія Миколаївна Смольнякова Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.1810

Keywords:

Еconomic efficiency, polysaccharide of xampan

Abstract

The question of estimation of efficiency of development and introduction of new technology of sponge semi-finished products is considered on condition of the use stabilizator of microbal origin

Author Biographies

Наталія Іванівна Черевична, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051

Кандидат технічних наук, старший викладач

Кафедра товарознавства та експертизи товарів

Ольга Володимирівна Самохвалова, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо-концентратів

Наталія Миколаївна Смольнякова, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі

References

  1. Черевична, Н. І. Нова технологія бісквітних напівфабрикатів з біополімером ксампаном [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г.Олійник // Вісник Харк. нац. техн. ун-ту сільськ. госп. ім. П. Василенка : зб. наук. праць – Х., 2007. – Вип. 58 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – С. 329–334.
  2. Артемьев, И. Рынки технологий в мировом хозяйстве [Текст] / И. Артемьев – М.: Наука – 2006. – 196 с.
  3. Типовое положение по планированию, учету и калькулированию себестоимости продукции (работ, услуг) в промышленности [Текст] // Налоги и бухгалтерский учет: Себестоимость в строительстве, торговле и промышленности: Приложение к еженедельнику – 1996. – №2. – 249 с.

How to Cite

Черевична, Н. І., Самохвалова, О. В., & Смольнякова, Н. М. (2012). Economic efficiency estimation from introduction of technology of biscuits with xampan usage. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2(6(50), 50–53. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.1810

Issue

Section

Technology and Equipment of Food Production