ОПЕРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ, ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ТА ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Лариса Олександрівна Мармуль

Анотація


В статті розглянуто проблеми оперативного управління конкурентоспроможністю, економічною безпекою та якістю продукції харчових підприємств. Запропоновано інструменти та методи забезпечення життєздатності окремих галузей та підприємств на ринку, що зменшується в розмірах.


Ключові слова


економічна безпека, якість продукції, конкурентоспроможність, харчові підприємства.

Повний текст:

PDF


WEB:     http://efs.onaft.edu.ua/

e-mail:   econsecurity@mail.ru

тел:      (048)-712-42-41
    

Адреса: Одеська національна академія 
харчових технологій, 65039, Україна, 
м. Одеса, вул. Канатна, 112.