Том 9, № 4 (2015)

Зміст

Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ І РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ СОУСНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ЕМУЛЬСІЙНІЙ ОСНОВІ PDF
А. К. Д’яконова, В. С. Степанова
НУТРІЄНТНИЙ ДИСБАЛАНС РАЦІОНУ ЯК ОСНОВНИЙ ФАКТОР У РОЗВИТКУ МЕТАБОЛІЧНОГО СИНДРОМУ PDF
Ю. О. Козонова

Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

РАЦІОНАЛЬНЕ СПІВВІДНОШЕННЯ КУЛЬТУР ЛАКТОБАКТЕРІЙ У БІОТЕХНОЛОГІЇ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З СЕРЦЕВО-СУДИННИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ PDF
Ю. В. Назаренко, О. С. Окуневська, Н. А. Ткаченко
ПИТАННЯ ЩОДО СУПРАМОЛЕКУЛЯРНОЇ СТРУКТУРИ β-ГЛЮКАНУ ДРІЖДЖІВ SACCHAROMYCES CEREVISIAE PDF
Н. К. Черно, К. І. Науменко

Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

КОМПЛЕКСОУТВОРЕННЯ АНТОЦІАНІВ ЧЕРВОНИХ СОРТІВ ВИНОГРАДУ З БІОПОЛІМЕРОМ ГУМІАРАБІКОМ PDF
Л. С. Гураль
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВИПЕЧЕНИХ БІСКВІТНИХ НАПІВ-ФАБРИКАТІВ З ДОДАВАННЯМ БОРОШНА «ЗДОРОВ’Я» ТА ПОРОШКУ КЕРОБУ PDF
М. М. Кравченко, Р. П. Романенко, О. Л. Романовська
ПАРАБЕНИ: ВЛАСТИВОСТІ, ВИКОРИСТАННЯ, МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ PDF
О. О. Лівенцова

Технологія і безпека продуктів харчування

ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ПОТОКІВ МУКИ ПРИ СОРТОВОМУ ПОМЕЛІ ПШЕНИЦІ PDF
Д. О. Жигунов
АНАЛІЗ ДОСВІДУ ГРУЗІЇ В ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ВИДІЛЕННІ МІКРОЗОН ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВИН КОНТРОЛЬОВАНИХ НАЙМЕНУВАНЬ ЗА ПОХОДЖЕННЯМ PDF
Е. І. Лекіашвілі, Д. Чічуа, Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко
ПИТАННЯ ЯКОСТІ, НАТУРАЛЬНОСТІ І ТОКСИКОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ PDF
М. І. Сичов
КОМПОЗИЦІЇ КАШ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ: ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ PDF
Л. М. Тележенко, Н. А. Дзюба, М. А. Кашкано
ТЕХНОЛОГІЯ НИЗЬКОКАЛОРІЙНОГО МАЙОНЕЗУ, ЗБАГАЧЕНОГО КОМПЛЕКСОМ СИНБІОТИКІВ ПЕРІОДИЧНИМ СПОСОБОМ PDF
Н. А. Ткаченко, Т. В. Маковська