ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ І ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ РІЗНИХ ВИДІВ ЧАЮ

Автор(и)

  • Н. О. Офіленко ПУЕТ, м. Полтава, Ukraine

Анотація

У статті наведено результати досліджень якості чаю, що реалізується в роздрібній торговельній мережі, за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками (уміст таніну та синтетичних барвних речовин). 

Біографія автора

Н. О. Офіленко, ПУЕТ, м. Полтава

канд. с.-г. наук, доцент

Посилання

Азгальдов Г.Г. Теория и практика оценки качества товаров (основы квалиметрии). – М.: Экономика, 1982. – 256 с.

Чай чорний байховий фасований. Технічні вимоги: ДСТУ 7174:2010. – К., 2011.

Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини: Закон України: [від 23.12.97 р. № 771/97-ВР].

Продовольчі товари (лабораторний практикум): навч. посіб. / Н.В. Притульська [та ін.]. – К.: КНТЕУ, 2007. – 505 с.

[Електронний ресурс]. – Режим доступу: <http://osmantus.com.ua/rus/advices/1/advice_60/>.

[Електронний ресурс]. – Режим доступу: <http://chai.rb1.ru/cont.php?rid=2&id=61>.

[Електронний ресурс]. – Режим доступу:<http://turboreferat.ru/merchandizing/porvnyalna- harakteristika-asortimentu-ta-yakost/24287-119435- page2.html>.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

СУЧАСНІ НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ