РЕЗУЛЬТАТИ КОМП'ЮТЕРНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ЗМІШУВАННЯ РІДКИХ КОМПОНЕНТІВ У СТРУМИННОМУ ЗМІШУВАЧІ

Автор(и)

  • К. О. Самойчук ТДАТУ, м. Мелітополь, Ukraine
  • О. В. Полудненко ТДАТУ, м. Мелітополь, Ukraine

Анотація

У статті наведено результати аналізу пристроїв для перемішування
рідких компонентів, подано результати комп'ютерного моделювання процесу змішування рідких компонентів у струминному змішувачі. 

Біографія автора

К. О. Самойчук, ТДАТУ, м. Мелітополь

канд. техн., наук доцент

Посилання

Стренк Ф. Перемешивание и аппараты с мешалками / Ф. Стренк; пер. с пол. под ред. И.А. Щупляка. – Л.: Химия, 1975. – 384 с.

Штербачек З. Перемешивание в химической промышленности / З. Штербачек, П. Тауск; пер. с чеш. – Л.: Госхимиздат, 1963. – 417 с.

Технологічна інструкція на виробництво напоїв безалкогольних: ТІ У 61.960:2008.

Рецептура на 100 дал напою «Лимонад»: РЦ У 61.960.11-98.

Черевко О.І. Процеси і апарати харчових виробництв: підручник / О.І. Черевко, А.М. Поперечний. – Х.: ХДАТОХ, 2002. – 417 с.

Соколов Е.Я. Струйные аппараты / Е.Я Соколов, Н.М. Зингер. – 3-е изд., перераб. – М.: Энергоатомиздат, 1989. – 352 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСІВ РОЗРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ