Законодавче регулювання у сфері допуску до виконання деякої діяльності, пов’язаної з оцінкою торгової якості сільськогосподарсько–споживчих товарів у Польщі

Автор(и)

  • М. Чапка
  • А. Йохимчик

DOI:

https://doi.org/10.32626/2227-6246.2012-15.%25p

Ключові слова:

харчове законодавство, торгова якість сільськогосподарсько_споживчих товарів, оцінка торгової якості сільськогосподарсько_споживчих товарів.

Анотація

Охорона життя і здоров’я споживачів продуктів харчування вимагає
проведення ряду організаційноправових дій. У статті автори розглянули
основні організаційноправові рішення, які застосовуються в Польщі для
забезпечення якості сільськогосподарськоспоживчих товарів, яка
вимагається відповідно до харчового законодавства. Крім того,
представлено законодавчі вимоги до осіб, які клопочуться про надання
повноважень експерта з питань якості сільськогосподарськоспоживчих
товарів.

Посилання

Чапка M. Якість продуктів харчування як одна з умов харчової

безпеки / M.Чапка // Проблеми екології. – № 1. – 2005. –

WSEiA – GWSP, Битом – Мисловіце, 2005.

Чапка M. Фізична доступність продуктів харчування як одна з

умов харчової безпеки / M.Чапка// Проблеми екології. – № 2. –

– WSEiA – GWSP, Битом – Мисловіце, 2005.

Чапка M. Економічна доступність продуктів харчування як

одна з умов харчової безпеки /M.Чапка// Проблеми екології. –

№ 3. –2005. – WSEiA – GWSP, Битом – Мисловіце, 2005.

Основи гігієни [за ред. Марцінковскі Й.]. – Вроцлав: VOL

UMED, 1997.

Харчування людини. Основи науки про харчування [за ред.

Гавенцкі Й., Гриневецкі Л.]. – Варшава: Наукове Видавництво

PWN, 2000.

##submission.downloads##

Як цитувати

Чапка, М., & Йохимчик, А. (2019). Законодавче регулювання у сфері допуску до виконання деякої діяльності, пов’язаної з оцінкою торгової якості сільськогосподарсько–споживчих товарів у Польщі. Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", (15). https://doi.org/10.32626/2227-6246.2012-15.%p