Про журнал

Політика відкритого доступу

Цей журнал практикує політику негайного відкритого доступу до опублікованого змісту, підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями задля загального суспільного прогресу.

Історія журналу

Міжнародний науково-виробничий журнал «Автоматизація технологічних та бізнес-процесів». Журнал виходить на базі Одеської національної академії харчових технологій з 2009 року. Матеріали статей в друк проходять обов’язкове рецензування членами міжнародної редакційної колегії і подаються через платформу Open Journal Systems (OJS), що забезпечує процеси редакційного доопрацювання, публікації і після публікаційної підтримки. До складу редакційної колегії журналу входять спеціалісти по автоматизації багатьох держав Світу (США, Китай, Японія та ін.), а саме 48% складу редакційної колегії являються представники іноземних наукових шкіл, більшість з яких персонально являються членами організаційного комітету Міжнародної Федерації з автоматичного управління (IFAC).

З 2014 року журнал зареєстровано в міжнародному центрі ISSN (Франція), в результаті чого йому присвоєно відповідний міжнародний стандартизований серійний номер ISSN 2312-931X (Online), ISSN 2312-3125 (Print). В цьому ж році журнал став учасником проекту Асоціації УРАН «Наукова періодика України».