Инновационная технология производства крупы нового вида

А. В. Богомолов, В. И. Ирклиенко

Анотація


В статье приведены обоснования производства крупы нового вида и разработана технология ее производства.


Повний текст:

PDF (Русский)

Посилання


Мерко Іван Тимофійович, Моргун Валентина Олексіївна. Наукові основи і технологія переробки зерна.

Бутковский, В.А., Технологии зерноперерабатывающих производств. В.А. Бутковский, А.И. Мерко, Е.М. Мельников // М.: Интерграф сервис, 1999.

Бутковский, В.А. «Технология мукомольного, крупяного и комбикормового производства» (с основами экологии) / В.А. Бутковский, Е.М. Мельников.




_______________________________________________________________

Адреса редакції: 61002, м. Харків, вул. Артема, 44, тел. (057)716-41-68, (057)716-41-54
Засновник — Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Свідоцтво про державну реєстрацію КВ № 15983-4455 Пр від 01.12.2009 р.
© Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка