№ 179 (2016)

"Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Зміст

Статті

Про динаміку зернової суміші змінної пористості на плоскому віброрешетi PDF
В. П. Ольшанський 11-20
Дозатор-розподільник PDF
В. І. Мельник, В. С. Шерстюк, Р. В. Рідний 21-26
Дослідження впливу коефіцієнта теплопровідності на вологість зернового матеріалу PDF
В. Ф. Ялпачик, С. В. Кюрчев, В. О. Верхоланцева 26-31
Аналітичне визначення дисперсності при обробці молока в пульсаційному гомогенізаторі PDF
Г. В. Дейниченко, К. О. Самойчук, Л. В. Левченко 32-38
Експериментальне визначення якості гомогенізації молока в імпульсному гомогенізаторі PDF
Н. О. Паляничка 39-45
Про взаємодію затискного транспортера коноплежатки зі стеблом PDF
В. О. Гридякін, Є. О. Маринченко, В. П. Богомолова, І. О. Бабаєв 45-53
До питання сепарації насіння ріпаку PDF
О. О. Богомолов 59-63
Дослідження впливу різних чинників на збереження декоративності зрізаних гвоздик PDF
О. В. Богомолов, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Є. В. Заплітняк 64-71
Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків PDF
О. М. Шаніна, К. В. Дугіна 72-76
Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна PDF
О. М. Шаніна, С. М. Мінченко 77-82
Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції PDF
Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна, Н. Л. Лобачева 83-90
Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каратину PDF
Л. М. Ладика, М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко 90-100
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування PDF
В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний 100-107
Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки Пекінської PDF
Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний 108-115
Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур PDF
О. Ю. Кошель, Л. А. Кондрашина, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Ю. В. Кохана 115-122
Сухі овочі у технології сардельок PDF
Д. В. Гриньова 129-133
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на газоутворюючу здатність борошна PDF
Д. П. Крамаренко 134-139
Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств PDF
О. А. Литвиненко, О. І. Некоз, Б. С. Пащенко 139-145
Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки PDF
А. І. Українець, А. І. Маринін, Р. С. Святненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, М. І. Бойко 146-152
Визначення ступеня забруднення мембран УПМ-10 та їх регенерація після розділення фугату післяспиртової зернової барди PDF
Л. В. Корнієнко, Ю. Г. Змієвський, В. Г. Мирончук 152-159
Очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів PDF
Н. М. Романченко, Н. А. Гусятинська 159-167
Обробка промислових стоків молокопереробних підприємств озоном. Попередні результати PDF
В. В. Захаров, Ю. Г. Змієвський, В. Г. Мирончук 167-173
Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви PDF
І. М. Силка, О. В. Коваль, М. М. Козуб 174-180
Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету PDF
О. М. Кирпіченкова, О. В. Матиящук, О. C. Божко 181-188
Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки PDF
Д. О. Бондаренко, О. М. Люлька, І. Л. Корецька 188-193
Установка для дослідження структурно-механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиці PDF
С. Л. Шаповал 194-201
Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної суміші PDF
Т. О. Колісниченко, О. А. Северин, В. Г. Чорненька 201-206
Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності PDF
Т. О. Колісниченко, А. К. Сирота 207-213
Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності PDF
Т. О. Колісниченко, П. В. Бабіч, Т. С. Вареник 214-220
Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину PDF
Д. К. Душенок, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой, М. П. Кривонос 221-227
Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном PDF
Н. І. Сабадаш, В. М. Пасічний, Ж. О. Бахмут, А. І. Ясінська, Я. А. Жаворонкова 227-231
Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів PDF
О. М. Постнова, Є. О. Синдецька 232-240
Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора PDF
Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Г. М. Шипко, О. М. Постнова, О. Є. Мельник, В. В. Перекрест 241-247
Продукти оздоровчого призначення PDF
Н. В. Болгова 248-254
Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами PDF
Ю. В. Назаренко, І. М. Уханова, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська 255-259
Удосконалення дифузійного апарату нахиленого типу PDF
Д. М. Люлька, Л. М. Апілат 259-264
Удосконалення конструкції барабану сепаратора для розділення сирного згустку PDF
Д. М. Люлька, А. М. Слюсенко 265-270
Підвищення безпеки об’єктів продовольчої індустрії у випадку виникнення надзвичайних ситуацій PDF
В. Н. Штепа, С. П. Вертай, Р. Є. Кот, О. В. Морголь, Н. А. Заєць 271-278

Статьи

К разработке сепаратора сыпучих смесей с профилями наименьшего сопротивления PDF (Русский)
А. В. Богомолов, М. В. Сергиенко, И. О. Бабаев, Н. В. Брагинец, А. А. Богомолов 5-10
Инновационная технология производства крупы нового вида PDF (Русский)
А. В. Богомолов, В. И. Ирклиенко 54-58
Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпига PDF (Русский)
Л. Р. Димитриевич, Т. И. Маренкова, Л. А. Скурихина, Л. Ф. Павлоцкая 122-128