МОЖЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Наталія Олександрівна Алєшугіна, Петро Федорович Коваль

Анотація


Систематизовано й проаналізовано ресурси розвитку гастрономічного туризму на території Чернігівської області. Вказано перспективні напрями їхнього використання у справі організації даного виду туризму.

Ключові слова


гастрономічний туризм; гастрономічний бренд; традиційні продукти; регіональна кухня; гастрономічний фестиваль

Повний текст:

PDF

Посилання


Нежинский огурец [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.geocaching.su/?pn=101&cid=8601

Чернігівське пиво. Офіційний сайт [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.chernigivske.ua/

Кравченко Т. Кому гоцка, кому гамула, а тим - одливанці/ Т. Кравченко // Вісник Ч. –2014. - №8 (1450).

Медова Чернігівщина / [упоряд. М. Будлянський]. – Чернігів: Десна, 2013. – 192 с.

Курус І. Чернігівська область. Путівник/ І. Курус. – К. : Богдана, 2009. – 308 с.