Новий високопродуктивний, з високими кормовими та харчовими якостями насіння сорт сої ромашка

Автор(и)

  • Л. Р. Медведева Кіровоградська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту сільського господарства степової зони НААН, Ukraine
  • Я. І. Кренців Кіровоградська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту сільського господарства степової зони НААН, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.30835/2413-7510.2013.42027

Ключові слова:

Соя, сорт, урожайність, протеїн, олія, сортовипробування, впровадження

Анотація

Впровадження у виробництво нового високопродуктивного з підвищеною якістю зерна, стійкого до найбільш розповсюджених хвороб і несприятливих умов, придатного для механізованого вирощування і збирання пластичного сорту сої Ромашка селекції Кіровоградського інституту АПВ (нині Кіровоградська ДСГДС ІСГСЗ НААН) сприятиме розширенню посівів і підвищенню врожайності сої у Степу України.

Посилання

Leschenko AK, Mikhaylov VG, Sichkar VI. 1985. Breeding, seed studies and seed industry of soybean. Kiev : Urozhay, p. 118.

Babich AO. 1993. Modern production and use of soybean. Kiev : Urozhay, p. 429

Medvedeva LR, OkhvatenkoVG, Kienko GL. 1996. A new high-yielding, early-maturing soybean variety with increased grain quality. Stepove zemlerobstvo 30:48–51.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-06-27

Номер

Розділ

СОРТОВИВЧЕННЯ ТА СОРТОЗНАВСТВО