Проблеми селекції сортів пивоварного ячменю

Автор(и)

  • О. С. Гораш Подільський державний аграрно-технічний університет, Ukraine https://orcid.org/0000-0003-1209-0798
  • В. М. Загородний Солодовий завод АТ „Оболонь”, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.30835/2413-7510.2008.77205

Ключові слова:

Ячмінь пивоварний, селекція, сорти, методика, оцінка, якість, солодова властивість

Анотація

Розглянуто стан та проблеми селекції пивоварних сортів ячменю в Україні, показано методи системної їх оцінки якості за солодовою властивістю, що використовуються в західноєвропейських країнах, та шляхи вирішення першочергових завдань

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-09-09

Номер

Розділ

МЕТОДИ І РЕЗУЛЬТАТИ СЕЛЕКЦІЇ