ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИНОРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА

Автор(и)

  • Г. В. Крусір Одеська національна академія харчових технологій, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15673/0453-8307.3/2013.57415

Ключові слова:

Виноробство, Відходи, Екологія

Анотація

Розглянуто питання аналізу твердих відходів виноробних підприємств в якості екологічних аспектів виноробних підприємств, а також зниження навантаження на навколишнє сере-довище за рахунок використання твердих відходів виноробства як вторинної сировини для отримання нового продукту. Наведено результати аналізу твердих відходів виноробних підприємств як цінної сировини для одержання кормової добавки. Доведено, що пе

Посилання

Крусир Г.В., Кирияк А.В., Соколова И.Ф. Экологические аспекты винодельческих предпри-ятий // Екологічна безпека №2/2011(12).– Кремен-чуг.–2011.– С. 128-132

БрыкаловА. В., Белик Е. В., Антонова Н. А. Разработка технологии получения масла из косто-чек винограда // Сборник научных трудов «Совре-менные достижения в химии и биотехнологии». – Ставрополь.– 2005.– С. 64 – 65.

Ермаков А.И., Арасимович В.В., Ярош Н.П., Перуанский Г.А., Луковникова Г.А., Иконни-кова М.И. Методы биохимического исследования растений // 3-е изд. Ленинград.– 1987.– С. 430.

Бареева Н.Н., Донченко Л.В. Виноградные выжимки – перспективный промышленный источ-ник пектиновых веществ // Кубанский государ-ственный аграрный университет №20(04).– Крас-нодар.– 2006.– С. 36–42.

Левицкий А.П., Чайка И.К., Ходаков И.В., Охрименко А.Н., Пужанская И.П., Дерменко П.П. Кормовая ценность зерно-виноградных экс-трудатов // Зернові продукті і комбікорми №1.– Одесса.– 2011.– С. 32 –34.

Коробко В.И. Виноградные выжимки – важ-ный резерв кормов // Научный журнал «Наука, техника, технология».– Одесса– 2002.– С. 64 – 66.

Карунский А.И., Дашковская О.П., Иванов А.П. Эффективность использования виноградных выжимок при производстве комбикормов // Нау-кові праці, випуск 24.– Одесса.– 2003.– С.193–196.

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-12-29

Номер

Розділ

Холодильні та супутні технології