ОЦІНКА КРИТИЧНИХ ТОЧОК ТЕХНОЛОГІЇ ЛИСТКОВИХ ВИРОБІВ

Автор(и)

  • Г. В. Крусир Одесская национальная академия пищевых технологий, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15673/0453-8307.3/2013.57418

Ключові слова:

Хлібопекарські підприємства, Екологія

Анотація

Розглянуто питання аналізу хлібопекарських підприємств як негативного джерела впливу на навколишнє природне середовище. Проведена оцінка екологічної небезпеки хлібопекарських підприємств на основі критичних контрольних точок

Посилання

ДСТУ 4161-2003.Системи управління безпечні-стю харчових продуктів. Вимоги. - К.: Держспо-живстандарт України, 2003.- 15 с.

Боженко Л.І., Гутта О.Й. Управління якістю, основи стандартизації та сертифікації продукції: Навчальний посібник. – Львів.: Афіша, 2001.- 176 с.

HACCP – научный системный подход к управ-лению безопасностью продукции // Пищевая промышленность. - 2003. - №4. - с. 13-19.

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-12-29

Номер

Розділ

Холодильні та супутні технології