№ 5 (9) (2017)

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск ABSTRACT AND REFERENCES (English)

Зміст

Вивчення складу інулінового комплексу «Жоржин-ч» з коренебульб жоржини сорту Ken’s flame та його стандартизація PDF (English)
Nonna Ilyinska, Tetiana Gontova, Valentina Chushenko, Petro Bezugly 4-9
Вплив індолінорену на гістоструктуру нирок на моделі гліцеролової гострої ниркової недостатності PDF (English)
Anna Markina, Oksana Mishсhenko, Julia Laryanovska 10-14
Нові можливості використання сировини вівса для дослідження біологічно активних компонентів в терапії при цукровому діабеті PDF (English)
Lyudmila Gayova, Nataliya Yurzhenko, Olga Mysnik 14-20
Дослідження за молекулярною масою білків, які одержані різними технологічними методами дезінтеграції клітин грибів Candida PDF (English)
Mykola Rybalkin, Leonid Strelnikov, Oksana Strilets 21-24
Продукти взаємодії заміщених амінопіразолів з α-галокетонами як потенційні фармацевтичні агенти PDF (English)
Pavlo Tkachenko, Olena Tkachenko, Krystyna Netosova, Oleksandr Borisov, Iryna Zhuravel 25-28
Оцінка якості та дослідження стабільності сиропу фуросеміду аптечного виготовлення PDF (English)
Deghinmotei Alfred-Ugbenbo, Oleksandr Zdoryk, Viktoria Georgiyants 28-35
Визначення оптимальних параметрів та продуктів іонізації рибоксину PDF (English)
Mykola Rosada, Nataliia Bevz, Victoria Georgiyants 36-39
Аналіз факторів, що впливають на організацію навчальної та виробничої практики у підготовці фахівців фармації PDF (English)
Oksana Barkovska, Svetlana Ogar’, Olga Rogulia, Nataliia Havrysh 40-45
Визначення потреби в лікарських препаратах рослинного походження, що використовують для лікування серцево-судинних захворювань PDF (English)
Ivanna Sakhanda, Kostyantyn Kosyachenko, Tatyana Nehoda 46-50