ДОСЛІДЖЕННЯ ЕСТЕТИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТАРИ ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВ

Автор(и)

  • Н. М. Кухтіна Харківський торговельно-економічний інститут, Ukraine
  • Т. О. Чорна Київський національний торговельно-економічний університет, Ukraine

Ключові слова:

горілчані вироби, пляшка, естетичні властивості, досконалість виробничого виконання, конкурентоспроможність

Анотація

У роботі проведено експертизу естетичних властивостей тари горілчаних виробів середньої цінової категорії вітчизняного та російського походження, що представлені на ринку України. Визначено найбільш естетичні пляшки за одиничними і комплексними показниками естетичного оформлення тари.

Посилання

Король С.Я., Бондар Т.Л. Державне регулювання у лікеро-горілчаній галузі // Актуальні проблеми економіки. – 2012. – № 11 (137). – С. 86–94.

Крестьянполь Л.Ю. Підвищення ефективності захисту алкогольних напоїв від фальсифікату // Технологічні комплекси. – 2012. – № 1,2. – С. 218-226.

Лихолат О.А., Вишнікіна О.В., Чмиленко Ф.О. Контроль якості, безпеки й автентичності спиртовміщуючих напоїв // Вісник Дніпропетровського університету. – Серія: Хімія. – 2010. – Вип. 10, № 3/1. – С. 5–10.

Федорченко А.В., Ярошенко І.К. Актуальність використання технологій брендингу на горілчаному ринку України // Маркетинг в Україні. – 2005. – № 1. – С. 26-31.

Сирохман І.В. Товарознавство пакувальних товарів і тари: Навч. посіб. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 616 с.

Черняк Л.В., Яценко Ю.М. Естетика товарів та дизайн: Навч. посіб. – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006. – 228 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-04-07

Номер

Розділ

СУЧАСНІ МЕТОДИ КОНТРОЛЮ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ Й СЕРТИФІКАЦІЯ СИРОВИНИ ТА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ