ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОПУСКНОЇ ЗДАТНОСТІ ЗЕРНОСУШАРОК ПРИ РІЗНИХ СПОСОБАХ ТА РЕЖИМАХ СУШІННЯ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ

Автор(и)

  • Г. М. Станкевич Одесская национальная академия пищевых технологий, Ukraine
  • Т. В. Страхова
  • Л. Ф. Будюк

Ключові слова:

зерно кукурудзи, зерносушарки, сушіння, охолодження, продуктивність

Анотація

Наведено аналіз та результати порівняльних досліджень різних способів сушіння зерна кукурудзи,зокрема, способу «сушіння – вдень, охолодження – вночі» та двохетапного. Показана їх сутність при застосуванні існуючих та сучасних сушарок, а також можливість підвищення продуктивності ліній сушіння та якості просушеного зерна кукурудзи.

Посилання

Атаназевич В.И. Сушка зерна. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 480 с.

Активне вентилювання та сушіння зерна / О.І. Гапонюк, М.В. Остапчук, Г.М. Станкевич, І.І. Гапонюк. – Одеса: ВМВ, 2014. – 326 с.

Малин Н.И. Энергосберегающая сушка зерна. – М.: КолосС, 2004. – 240 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-04-05

Номер

Розділ

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА, ВИГОТОВЛЕННЯ ЗЕРНОВИХ ВИРОБІВ ТА КОМБІКОРМІВ