The investigation of influence of starch properties on system water

Authors

  • Андрій Олегович Пак Kharkiv State University of Food Technology and Trade, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.5512

Keywords:

System water, EPR-method

Abstract

The development of fundamental representations about form, structure and state of water of food systems is topical problem. The kinetics of drying of starch sponge of different molar concentration were investigate by the EPR-method

Author Biography

Андрій Олегович Пак, Kharkiv State University of Food Technology and Trade

Associate professor of Department of Energetic and Physic

References

  1. Погожих, М. І. Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток [Текст] : Зб. наук. пр. / М. І. Погожих, І. С. Ромоданов, А. О. Пак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2007. – Вип.1 (5). – С. 480-486.
  2. Погожих, М. І. Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток [Текст] : матеріали 73-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. / М. І. Погожих, А. О. Пак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. – К.: НУХТ, 2007. – С. 148.
  3. Погожих, Н. И. Исследование гигроскопическихсвойств среды для культивирования бактерий методом Фурье-анализа ЭПР-спектров [Текст] : тезисы докладов VII-й международной научно-технической конференции, 21-22 мая 2009 г. / Н. И. Погожих, А. О. Пак, Я.В. Толстова. – Могилев: УО МГУП, 2009. – С.113.
  4. Погожих, М. І. Аналіз стану вологи в полідисперсних системах методом ЕПР-спінових міток [Текст] : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції присвяченої 20-річчю з дня заснування факультету обладнання та технічного сервісу, 18 листопада 2010 р.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі / М. І. Погожих, А. О. Пак. – Харків, ХДУХТ: 2010.  С.278-279.
  5. Погожих, М. І. Використання методу ЕПР-спінових міток під час дослідження стану вологи в харчовій сировині [Текст] : тези Міжнародної науково-практичної конференції, 19 травня 2011р. / М. І. Погожих, А. О. Пак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – Харків : ХДУХТ, 2011. – Ч.2. – С.83-84
  6. Погожих, М. І. Методика дослідження стану вологи в капілярно-пористих колоїдних тілах методом ЕПР-спінових міток [Текст] / М. І. Погожих, І. С. Ромоданов, А. О. Пак // Східно-Європейський журнал передових технологій. 2011. T. 2, N 6(50). С. 22-24. Режим доступу : URL : http://journals.uran.ua/eejet/article/view/1802.
  7. Погожих, М. І. Дослідження системної вологи крохмалю зернових культур методом ЕПР [Текст] / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін // Східно-Європейський журнал передових технологій. 2012. T. 5, N 6(59). С. 62-66. Режим доступу : URL : http://journals.uran.ua/eejet/article/view/4594.
  8. Погожих, М. І. Дослідження стану вологи швидковідновлюваної каші методом ЕПР-спінових міток [Текст] : тези Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2012р. (присвячена 45-річчю ХДУХТ) / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. В Жеребкін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – Харків : ХДУХТ, 2012. – Ч.1. – С.425-427

Published

2012-12-12

How to Cite

Пак, А. О. (2012). The investigation of influence of starch properties on system water. Technology Audit and Production Reserves, 6(3(8), 9–10. https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.5512

Issue

Section

Fundamental research