РОЗРОБКА НАВЧАЛЬНОГО ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ПЕРЕКЛАДУ(УКРАЇНСЬКА-ФРАНЦУЗЬКА МОВИ)» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІІІ КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ» - Плахотнюк, Наталія (ARS LINGUODIDACTICAE, 2020)
Публікація являє собою детальний план уроків на тему «Шляхи перекладу інтернаціоналізмів з української мови на Французька »в рамках дисципліни« Теорія та практика перекладу ». Призначений для студентів третього курсу спеціальності “Міжнародна” Курс спрямований на розвиток навичок перекладу шляхом вдосконалення навичок читання, аудіювання та письма французькою мовою. Всі вправи та завдання, запропоновані на цьому уроці, відповідають основним принципам орієнтованого на студентів підходу до навчання навички перекладу. Ключові слова: план уроків, теорія та практика перекладу, переклад французькою мовою.