Гіроскопічний гравіметр з алгоритмічною компенсацією похибок - Безвесільна, Олена Миколаївна; Коваль, Антон Валерійович; Гура, Євген Вікторович (Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2010)
Developed new algorithms for autoerror compensation of gyroscopic gravimeter