Властивості поверхні промислових каолінів - Сальник, Валерій Григорович (Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2009)
Показано особливості і вплив кристалохімічної структури незбагачених і збагачених каолінів на ступінь їх ліофільності, що є фактором регулювання структурно-механічних і реологічних властивостей шлікерних мас в технології кераміки