Можливість використання водно-паливних емульсій в двигунах внутрішнього згоряння повітряного охолодження - Гайворонский, Виктор Федорович (Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2010)
The possibility of the using of water-fuel emulsion in the internal-combustion engine of air cooling was researched