Інформаційна корпоративна система оперативної оцінки ефективності цукрового виробництва

Автор(и)

  • Р.О. Ладанюк Кафедра інформаційних систем Національний університет харчових технологій, Україна
  • Л.Г. Загоровська Кафедра інформаційних систем Національний університет харчових технологій, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2010.2554

Ключові слова:

корпоративна система, база знань, ефективність виробництва

Анотація

В статті сформульовано задачі створення корпоративної інформаційної системи для оперативної оцінки ефективності цукрового виробництва, що є актуальним в сучасних умовах економії енергоресурсів. Сформовано структуру бази знань, викладено процедури її наповнення.

Біографії авторів

Р.О. Ладанюк, Кафедра інформаційних систем Національний університет харчових технологій

Магістрант

Л.Г. Загоровська, Кафедра інформаційних систем Національний університет харчових технологій

Кандидат технічних наук, доцент

Посилання

  1. Белоусов В.Ю. Система управления предприятием на корпоративном и верхнем уровнях АСУ в сахарной промышленности / Белоусов В.Ю., Литвинов А.Ф., Гарчинский Ю.Н., Потапов О.А.// Промышленные АСУ и контроллеры, 2005, №03, с. 9 – 11.
  2. Ладанюк А.П. Основи системного аналізу /Ладанюк А.П.// Навчальний посібник, Нова книга, Вінниця, 2004 – 176с.
  3. Борщевский П.П. Эфективность свеклосахарного производства/ Борщевский П.П. - М.: Легкая и пищевая промышленность, - 1984. – 307с.
  4. Ладанюк А.П. Оперативное управление технологическими процессами в пищевой промышленности/ Ладанюк А.П., Перепечаенко В.Г. – К.: Урожай, 1987. – 160с.

##submission.downloads##

Як цитувати

Ладанюк, Р., & Загоровська, Л. (2012). Інформаційна корпоративна система оперативної оцінки ефективності цукрового виробництва. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 1(4(43), 49–51. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2010.2554

Номер

Розділ

Інформаційні технології