СТАН КАРДІО-РЕСПІРАТОРНОЇ СИСТЕМИ ТА ОКРЕМИХ РУХОВИХ ЗДІБНОСТЕЙ УЧНІВ 16-17 РОКІВ - Бала, Татьяна Михайловна; Целуйко, Н. М.; Костюк, А. В.; Архипова, А. В. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
В статі відображені показники кардіо-респіраторної системи та окремих рухових здібностей учнів 16–17 років.