СТРУКТУРА ВІЛЬНОГО ЧАСУ УЧНІВ 6-Х КЛАСІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ - Герасименко, С. Ю.; Краснодемська, О. О. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
У статті представлено результати дослідження, яке проводилось серед учнів 6-х класів. За допомогою анкетного опитування визначено структуру вільного часу учнів 6-х класів загальноосвітніх шкіл.