СТАН РУХОВОЇ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ ШКОЛЯРІВ СЕРЕДНІХ КЛАСІВ - Губарева, Д. О.; Масляк, І. П. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
В статті відображено результати визначення рівня рухової підготовленості дітей середнього шкільного віку, а також надано порівняльну характеристику досліджуваних параметрів у статевому та віковому аспектах.