ДОСЛІДЖЕННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ РУХОВИХ ЯКОСТЕЙ І ТЕХНІКО-ТАКТИЧНИХ ДІЙ ЮНИХ ФУТБОЛІСТІВ 12-14 РОКІВ - Коваль, С. С. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
У статті розглянуті взаємозв’язки рухових якостей і техніко-тактичних дій юних футболістів. Проаналізовано літературні джерела, що розглядають деякі аспекти даного дослідження. Визначено взаємозв’язок прояву рухових якостей і виконання окремих техніко-тактичних дій юних футболістів різних ігрових амплуа. Обґрунтовано важливість проведення подальших досліджень по порушеній темі.