ДИНАМІКА ПОКАЗНИКІВ СТАНУ СЛУХОВОГО АНАЛІЗАТОРА ДІТЕЙ 5-6 РОКІВ ПІД ВПЛИВОМ СПЕЦІАЛЬНО СПРЯМОВАНИХ ВПРАВ - Моісеєнко, О. К.; Горчанюк, Ю. А.; Даниш, І. В. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
В статті наведено показники функціонального стану слухової сенсорної системи дітей 5–6 років та їх зміни після впровадження в навчальний процес вправ, спрямованих на покращення аналізаторних функцій.