ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРОГРАМИ ЗАНЯТЬ СПОРТОМ У ПОЗААУДИТОРНИХ ЗАНЯТТЯХ ІЗ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Стадник, В. В.; Осінчук, В. В.; Оліярник, В. І. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
Розглянуто питання використання авторської диференційованої програми занять спортом у позааудиторних заняттях із фізичного виховання студентів закладів вищої освіти. Наведено результати її практичної апробації, які відображені у підсумках тестування силових здібностей та рівня витривалості студентів дослідних груп.