Формування здоров’я студентської молоді з використанням засобів оздоровчого фітнесу - Синиця, Тетяна; Синиця, Сергій (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2024)
Анотація. В статті розкрито поняття здоров’я та подано його класифікацію. Обґрунтовано актуальність занять оздоровчим фітнесом, як одним з популярних видів рухової активності. Дослідженнями численної кількості науковців та під час проведеного експерименту підтверджено позитивні зміни в організмі студентів під впливом занять оздоровчим фітнесом. Ключові слова: оздоровчий фітнес, студенти, здоров’я. Список використаних джерел Бейгул І. О., Шишкіна О. М. Застосування кругового тренування на заняттях оздоровчої аеробіки із студентами ВНЗ. Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Педагогіка. Соціальна робота, 2018. С. 285-287. Коц С. М., Коц, В. П., Коц В. В. Гіпотонія і здоров’я. In: The 2nd International scientific and practical conference “Innovations in education: prospects and challenges of today” (January 16-19, 2024) Sofia, Bulgaria. International Science Group. 2024. 389 p. 2024. p. 32. Мартинюк, О., Печена, В., Кравченко, К. Аналіз різних підходів до організації фізкультурно-оздоровчих занять методом кругового тренування. Молодий вчений, 2019. (8 (72)), 11-16. Синиця С. В., Синиця Т. О., Шестерова Л. Є., Пятницька Д. В. Вплив занять оздоровчої аеробіки із використанням вправ з єдиноборств на фізичну підготовленість студенток. Єдиноборства. 2024. №1(31). С. 92-102. Синиця, Т. О. Ментальний фітнес як один із сучасних напрямів оздоровчої фізичної культури. Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення. Харків. 2018. С. 227–233. вилучено із https://journals.uran.ua/hdafk-tmfv/article/view/167250 Шестерова Л.Є., Синиця Т. О. Принципові положення тренувань у оздоровчому силовому фітнесі: зб. тез доп. XXIII Міжнародної науково-практичної конференції «Фізична культура, спорт і здоров’я: стан, проблеми та перспективи» (6 грудня 2023 р.). Харків, 2023. С. 202-204.