СТАН ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я ТА РУХОВОЇ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ УЧНІВ 6-х КЛАСІВ - Ажиппо, О. Ю.; Бала, Т. М.; Нетудихатка, В. В.; Нетудихатка, С. В. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
В статі відображені показники фізичного здоров’я та рухової підготовленості учнів 6-х класів.