ФІЗКУЛЬТУРНА ОСВІТА СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ У РАКУРСІ ІННОВАЦІЙНИХ НОВОВВЕДЕНЬ - Безгребельна, О. П.; Пономарьов, С. В.; Цьовх, Л. П. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
Розглянуто питання фізкультурної освіти студентів закладів вищої освіти. Виявлено та узагальнено базові аспекти формування змісту цієї освіти на основі інноваційних нововведень. Установлено, що істотні якісні в організації цього процесу інтеграцією новітніх технологій у її зміст є чільним чинником забезпечення високоефективності процесу набуття студентами положень фізкультурної освіти.