РІВЕНЬ СОМАТИЧНОГО ЗДОРОВ’Я ДІВЧАТ СТАРШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ - Герасименко, С. Ю.; Павлишин, Я. П. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
У статті визначено рівень фізичного (соматичного) здоров’я дівчат старшого шкільного віку в рамках навчально-виховного процесу у загальноосвітньому навчальному закладі. Дослідження проводилось з метою покращення ефективності процесу фізичного виховання.