СТАВЛЕННЯ УЧНІВ 6-Х КЛАСІВ ДО УРОКІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Герасименко, С. Ю.; Шатинська, О. В. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
У статті представлено результати дослідження, яке проводилось серед учнів 6-х класів. За допомогою анкетного опитування було визначено ставлення учнів 6-х класів до уроків фізичної культури.