ПОКАЗНИКИ ДОВЖИНИ І МАСИ ТІЛА УЧАСНИЦЬ ЗМАГАНЬ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З КРОСФІТУ (REEBOK CROSSFIT GAMES 2017) - Жук, В. О. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
У статті представлені результати аналізу антропометричних показників CrossFit атлетів жінок з метою визначення оптимальних величин довжини і маси тіла для даного виду змагальної діяльності.