ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТІВ-ПЕДАГОГІВ ТА ШЛЯХИ ЙОГО ФОРМУВАННЯ ПІД ЧАС НАВЧАННЯ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Оксьом, П. М.; Кобозєв, М. М.; Азаренков, В. М.; Бережна, Л. І.; Шумаков, О. В. (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2018)
У статті проведено вивчення проблеми формування здоров'я студентів під час навчання у вищому педагогічному навчальному закладі. Виявлена ведуча роль фізичного виховання у формуванні здоров’я студентської молоді.