Сучасні виклики модернізації у фізичному вихованні студентів закладів вищої освіти - Корягін, Віктор; Блавт, Оксана (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2020)
Анотація. У статті розглянуто основні сучасні тенденції поступу фізичного виховання студентів. З урахуванням того, що реформування освіти в Україні відбувається в умовах модернізацій них процесів в усіх галузях знань, важливим є інноваційний вектор розвитку системи фізичного виховання у закладах вищої освіти. Ключові слова: студенти, фізичне виховання, модернізація. Список використаної літератури Качан О. А. Упровадження інноваційних технологій у фізкультурно-оздоровчу та спортивну діяльність закладів освіти. Слов’янськ: Витоки, 2017. 138 с. Лясота Т. І., Левицька О. М. Інноваційні технології в системі фізичного виховання студентів. Молодий вчений. 2017. № 3.1(43.1). С. 202–205. Корягін В., Блавт О. Інноваційні технології тестового контролю у фізичному вихованні і спорті: монографія. Видавництво Львівської політехніки, 2019. 236 с. Тимошенко О. В., Марущак М. О. Використання інфокомунікаційних технологій у процесі фізичного виховання учнівської та студентської молоді. Науковий часопис НПУ ім. М.П. Драгоманова. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт). 2018. Вип. 3К(97). С. 544–548. Koryahin V., Mukan N., Blavt О., Virt V. Students’ coordination skills testing in physical education: ICT application. Information Technologies and Learning Tools. 2019. 70(2). Р. 216–226. https://doi.org/10.33407/itlt.v70i2.