Використання майндмаппингу в процесі підготовки майбутніх фахівців з фізичної культури - Подгорна, Вікторія; Смолякова, Ірина (Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення, 2020)
Анотація. В статті охарактеризовано методику використання інтелект-карт в процесі навчання майбутніх фахівців з фізичної культури; наведений опис методу майндмаппинг; визначено переваги використання майндмаппингу стосовно напряму підготовки «фізична культура»; встановлено відношення здобувачів вищої освіти до подання інформації у вигляді інтелект-карти. Ключові слова: фізичне виховання, інноваційні технології, інтелект-карти, заклади вищої освіти. Список використаної літератури Бьюзен Т. Супермышление [пер. з англ. Е. А. Самсонов]. 2-е изд. Москва: Попурри, 2003. 304 с. Гавриш Н. В. Інтегровані заняття: методика проведення. Київ: Шкільний світ, 2007. 128 с. Копыл В. И. Карты ума. MindManager. Минск: Харвест, 2007. 66 с. Мюллер Х. Составление ментальных карт. Метод генерации и структурирования идей. Москва: Омега-Л, 2007. 128 с. Пурер Н. А., Минькина В. А., Неумоина Н. Г. Применение интеллектуальных карт для формирования творческого мышления обучающихся. Научное обозрение. Педагогические науки, 2019. № 3–1. С. 109–114. Смолякова І. Д. Вдосконалення мотиваційної сфери і реалізаційної ефективності рухових дій студентів у процесі підготовки та проведення тестування їх фізичної підготовленості. Біомедична інженерія: Наук.-практ. журнал. «Сучасний стан та перспективи біомедичної інженерії». Київ: ФБМІ КПІ імені Ігоря Сікорського, 2017. № 4. С. 88–91. URL: www. yugzone. ru/.. ./russian_mind_map. doc. (дата звернення 4.05.2020). URL: http://www. rusnauka. com/22_NIOBG_2007/Psihologia/25170. doc/ htm (дата звернення 4.05.2020). URL: http://nbuv. gov. ua/portal/Soc_Gum/ Nchnpu_13/2010_7/30.pdf. (дата звернення 4.05.2020). URL: https://www.mindmeister.com/ru (дата звернення 4.05.2020).