Особливості конфігурації структурних складових економічного самовизначення студентської молоді - Сич, В.М.; Сич, В.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті про- аналізовано результати дослідження особливостей конфігурації струк- турних складових економічного самовизначення студентської молоді. Зокрема, в результаті проведення факторного аналізу змінних, які сто- сувалися змістових характеристик структурних компонентів еконо- мічного самовизначення студентської молоді, виділено шість факторів, які визначили зміст економічного самовизначення з певною конфігу- рацією структурних складових. З’ясовано взаємозв’язок структурних компонентів економічного самовизначення, і на цій основі в результа- ті кластерного аналізу визначено 4 класи (типи) студентської молоді за змістовими показниками структурних компонентів економічного само- визначення: економічно-активний, економічно-зацікавлений, еконо- мічно-перспективний, економічно-пасивний.