Індивідуально-психологічні чинники геополітичних уявлень особистості - Дроздов, О.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі індивідуально-психологічної обумов- леності геополітичної свідомості (ГПС). Наводяться результати авторського емпіричного дослідження, які відображають помірний зв’язок геополітичних уявлень з такими факторами, як тип індив- ідуальної моделі світу та особистісні риси «Великої п’ятірки» (Big Five).