Ціннісні орієнтації батьків різного соціально-економічного статусу у вихованні власних дітей - Жмайло, І.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Розглядаються ціннісні орієнтації батьків різного соціально – еко- номічного статусу у вихованні власних дітей. Отримані результати ан- кетування батьків та експертної оцінки класних керівників вказують на існування відмінностей в планах батьків визначених груп на майбут- нє своїх дітей. Серед основних обставин, що ускладнюють виховання, вважають опір дитини, власне завантаження і акцентують увагу на не- бажаному впливові ровесників та деяких членів родини.