Взаємозв’язок психологічного захисту з часовою перспективою (пілотажне дослідження) - Козлова, М.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається поняття психологічного захисту, наведені його визначення і різновиди. Проведено пілотажне дослідження, яке дає можливість припустити, що часові перспективи пов’язані з психо- логічним захистом і можуть відображати різні форми адаптаційної по- ведінки в реагуванні індивідів у різних ситуаціях.