Репродуктивна ідентичність у структурі Я-концепції осіб зрілого віку - Васильченко, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються результати емпіричного дослідження Я-концепції осіб зрілого віку. Фокус дослідницького інтересу зосеред- жений на місці й значенні репродуктивної і сімейної ідентичності в актуальній та проспективній ідентифікаційній матриці респондентів. Показано, що професійна, сімейна та репродуктивні ідентичності є про- відними ідентичностями.