Казкотерапевтичні технології в сучасній практиці - Клименко, Н.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті вперше здійснено спробу класифікації казкотерапевтич- них технологій, які існують у сучасній практичній психології. Виділе- но дві базові технології: робота з існуючою казкою та створення власної казки. Інші технології – психодинамічний аналіз казки, використання казки в терапії грою, арт-робота з казкою, тілесна робота з казкою, ро- бота з картами – є похідними.