Запам’ятовування, збереження та відтворення інформації прикордонним керівником - Мул, С.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито вплив пам’яті на оперативно-службову діяль- ність прикордонного керівника і висвітлено залежність ефективності його пізнавальної діяльності від умінь запам’ятовувати, зберігати та відтворювати інформацію, що є важливим психологічним аспектом його успішної професійної діяльності, яка потребує постійного удоско- налення.