Дослідження вилучених видів відчуття у професійній діяльності менеджера - Навоєва, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
статті наведені результати досліджень вилучених видів відчуття, які є складовою системного мислення і які найчастіше використовують- ся у пізнавальній діяльності менеджера. Встановлено, що вилучені види відчуття, перебуваючи між собою у відповідних співвідношеннях, ма- ють позитивну вікову динаміку розвитку і, представляючи окремі еле- менти, знаходяться між собою в системних взаємозв’язках, за рахунок чого забезпечуються структурна цілісність і активність системи відчут- тя в межах загальної системи мислення.